LID WORDEN

Hoe kan ik lid worden?

Kom naar één van onze activiteiten! (Je moet natuurlijk geen lid zijn om naar onze activiteiten te komen!) Bij de quaestor of iemand anders van het praesidium kan je dan je naam en e-mailadres opgeven. Van zodra je het lidgeld (slechts €5) betaald hebt, ben je lid en krijg je automatisch onze nieuwsbrief en word je uitgenodigd voor al onze activiteiten.

Voordelen lidmaatschap

Lid worden van Minos is niet alleen heel eenvoudig, maar biedt ook vele voordelen. We garanderen dat je voorrang krijgt bij grote en/of beperkte evenementen en trakteren je na iedere lezing op een drankje in de Omgekeerde Wereld. Daarnaast biedt onze lidkaart ook korting bij al onze partners.

Nog niet overtuigd?

  • Iedereen die gemotiveerd is kan bij Minos Gent actief meewerken! De praesidiumleden zijn slechts eindverantwoordelijken. De gewone leden mogen zelf ook ideeën geven, meehelpen aan activiteiten …
  • Kom meer te weten over Europa, verruim je kennis!
  • De lezingen, debatten, feesten en filmvertoningen zijn gratis of goedkoper voor leden.
  • Met de onafhankelijke afdelingen in het buitenland organiseert Minos internationale activiteiten … zo heb je de kans om studenten over heel Europa te leren kennen!

Hopelijk tot gauw!